Evenementen

Agenda
  • 24 mei: Rondje van Aeolus.
  • 26 oktober: Najaarswerkdag 2019

——————————————————————-

RONDJE VAN AEOLUS 2019
Vaar je mee neem dan contact op met Fokke voor de groepsapp Rondje Aeolus…
REMINDER
Altijd al een rondje om Noord-Holland willen varen? Dat kan dan nu. Al heel vaak gedaan? Dan kan dat nu opnieuw …… met onze eigen vereniging.
In 2019 gaat het RONDJE VAN AEOLUS om Noord-Holland.
Bij IJmuiden begint het Noordgaand tij vanaf een uur voor hoogwater aan de Hoek (Hoek van Holland) langs onze kust te lopen.Op vrijdag 24 mei moeten we er dus vroeg bij zijn om mee naar boven te spoelen. Hoog water aan de Hoek is dan om iets na zevenen.
We verzamelen donderdagavond bij Seaport Marina. Er zal op de 23 mei in de Dutch Admirals (het restaurant boven het douchegebouw) om 20:30 een palaver zijn. Het doel van het rondje 2019 is het restaurant van de Marine Jachtclub in Den Helder. Hier wordt vrijdagavond gedineerd. Deelnemers hebben daarna het hele weekend om naar onze verenigingshaven terug te varen.
GESCHIKT WEER
E.a. is natuurlijk afhankelijk van het weer. Wanneer de omstandigheden naar verwachting te ruig zijn voor een tochtje langs de Noord-Hollandse kust, wordt een alternatieve bestemming gekozen.
BEMANNINGSPOOL
Wie mee wil varen als bemanning op één van de deelnemende boten, kan dit op het inlog- of ledengedeelte van onze website kenbaar maken via het Forum ‘Schippers en Opstappers‘. Wie het leuk vind extra bemanning mee te nemen kan eveneens een berichtje plaatsen op het ledengedeelte van de website  via hetzelde Forum.
DEELNAMEKOSTEN
Het inschrijfgeld is voorlopig vastgesteld op E 25. Hiermee wordt onder meer het palaver bekostigd. Het rondje van Aeolus is daarmee een sigaar uit eigen doos.
VEILIGHEIDSEISEN
Schippers zijn zelfverantwoordelijk voor de zeewaardigheid van schip en bemanning en de naleving van BPR, CollReg en STZ. Uitgangspunt voor uitrusting van de boten zijn de World Sailing Offshore Special Regulations 2018 – 2019 (www.sailing.org), uitzonderingen genoemd onder 1.2 – Category 3 Monohulls with Life Raft.

AANMELDEN

Aanmelden bij Simon of Fokke (zie het ledengedeelte voor hun emailadressen)

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
100 jaar AeolusDe vereniging viert haar 100 jarig bestaan in 2018!!! Correspondentie, tips, foto’s, verhalen en geschiedenis betreffende dit festijn zie documenten van het ledengedeelte.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
AFSLUITINGSTOCHT AEOLUS 2017 zaterdag 7 oktober
De afsluitingstocht die gepland was voor zaterdag 7 oktober is gecanceled wegens het weer dat niet meewerkte. Het avondprogramma op de haven ging wél door. De evenementen commissie
Opening vaarseizoen 2017

Op 7 mei hadden we een prachtige openingstocht: een zeilwedstrijd op het Markermeer. Mooi weer, wind uit het noorden. 14 mijlsrace, met verve georganiseerd door Jochem. Met een Whats App start en finish. Het buffet was goed bezocht, de zaal zat bomvol.En het was lekker!

Zie voor foto’s:

https://photos.google.com/share/AF1QipMSVM57KMYHzzN4uP3vcuXxMGrRFhjaXnU-0l1G1B4NkDbygto73aDHe7v7qykW6Q?key=QWVPSTgzZTdralBEWkE4LWZqUFcza1F0dXhHZ0JR

De hekkensluiters!

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Bedankt voor het lezen! Help mee onze site levendig te maken en geef uw reactie a.u.b?