Passanten

Onze haven is geopend voor passanten.
De sanitaire voorzieningen zijn geopend. De kantine en terras zijn in de winter gesloten. Uiteraard gelden de RIVM regels.
Let op uw veiligheid.
Tel. Havenmeester: 06 57100277
IBAN: NL56INGB0004510870 tnv Watersportvereniging Aeolus Amsterdam

gebouw02Passanten: van harte welkom

U bent als passant van harte welkom om bij ons met uw schip met kajuit te overnachten. U meert eerst af aan de meldsteiger. De havenmeester komt naar u toe en begeleidt u naar een geschikte ligplaats. In het hoogseizoen is er van 09.00 tot 22.30 uur een havenmeester aanwezig. Aan hem of haar kunt u al uw vragen stellen.

 

ligplaatsen01

Bij afwezigheid van de havenmeesters kunt u als passant aanleggen in de boxen waar het bordje op groen staat; of aan stuurboordkant aan de langs-steiger met de boeg naar het IJ.

Hieronder kunt u onze folder met een kaartje en handige adressen laden: 

Aeolus_2021_2

werkdag02

Het uitgangspunt is dat u op uw schip overnacht. Schepen zonder overnachtingsmogelijkheid (zoals een open sloep) kunnen we geen ligplaats bieden. Alle ligplaatsen beschikken over aansluitpunten voor elektriciteit en water. Het tarief bedraagt €1,75 per meter per dag (inclusief elektra, water & wifi). Een ligplaats voor één dag betekent dat u de volgende dag voor 12.00 uur de haven weer verlaat. U kunt u geen ligplaats reserveren. Wel kunt u (als u in de buurt bent) bellen (020 – 636 07 91/ 06 57100277) en informeren of er op dat moment plek is.
Indien u 7 nachten blijft en gelijk voor die periode afrekent betaalt u 6 nachten.
De haven is beveiligd met een hek en een toegangscode en alleen toegankelijk voor leden en passanten.

werkdag03

Wsv Aeolus is een verenigingshaven. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door de leden. De mensen die havendienst hebben, bedienen tevens de bar, waar u tegen redelijke prijzen diverse drankjes kunt bestellen.

Winterligplaats De haven kan ook gebruikt worden voor niet leden als winterligplaats (1 november tot eind maart). Het wintertarief is €12.00 per meter scheepslengte per kalendermaand. Indien wenselijk  gebruik dan het formulier hieronder, vul het volledig in en stuur het naar de Havenmeester en Havencommissaris (emailadressen op het formulier) en er wordt contact met u opgenomen. Onvolledige aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Inschrijfformulier_Voorwaarden_winterliggers

Bedankt voor het lezen! Help mee onze site levendig te maken en geef uw reactie a.u.b?