Openingsdag 7 mei 2017

Uitnodiging opening vaarseizoen 2017

Openingstocht op  zondag 7 mei: zeilwedstrijd op het Markermeer. parcours word op de dag zelf bekend gemaakt. Kom je niet met je eigen boot, stap dan op bij de zeilers. Verzamelen tussen 9.30/10.00 uur met koffie en wat lekkers. 10 uur  palaver / 10.30  vertrek. 17.00   bar open voor alle leden. 18.00 staat er voor iedereen een heerlijk buffet. Ook als je niet mee gevaren hebt ben je van harte welkom. Laat zo snel mogelijk iets weten (ik kom als zeiler/opstapper/alleen eten/kom niet) via een mail aan secretarisaeolus@gmail.com

Evenementen Commissie, Anja 06-14266606 , Marion 06-46324862 Hennie   06-10075864

6 thoughts on “Openingsdag 7 mei 2017

1. Luc de Haan

Zie weinig reacties op Toekomst AEOLUS, blijkbaar vinden leden toekomst niet zo belangrijk en blijven hangen op het heden, namelijk goedkope haven en niets doen, gaat uitstekend !
    Maar de tijd gaat toch echt veranderen!
    Luc de Haan

2. Andre Bericht auteur

Goede relevante vragen Gerhard!
    Zou zelf wel instructie willen krijgen over zeilvoering. Mijn bootje is nogal loefgierig en ik denk dat dat aan de zeilvoering ligt. Ook buitenboordmotor onderhoud interesseert me. Misschien kan hier de vaardighedenlijst helpen. Verder denk ik dat, gezien dat de haven maar klein is, we niet voor de populaire sloepjesleden hoeven te gaan. Beter dan maar een niche waardoor meer diversiteit. Electrisch varen heeft denk ik wel toekomst, willen we misschien een laadstation?
    Andre

3. Annelies

Hoi André,

*De cursussen/instructies, waarover jij het hebt, zijn vlgs mij bij meerdere leden gewild en passen heel goed in een verandering op de korte termijn. Leuk!
    * Laadstation ook wel interessant, en wel in de genoemde voorhaven.
    *Op korte termijn in overleg met de gemeente over benutting van de voorhaven, lijkt ook een mooi korte termijnplan voor Aeolus NU, waar je als vereniging best wel een beetje in mee kan investeren.

Over grote zaken als ďe Toekomst van Aeolus moeten we de besluitvorming afwachten t.a.v de sprong over het IJ. De komende 3 a 4 jaar blijven we wel lekker doordobberen. Mocht er toch een tunnel komen, dan pas zal er een plan toe doen hoe Aeolus en ons lcubgebouw kan worden meegenomen in de verandering.

Vooruitlopend op een evt. tunnel is het misschien wel leuk een betrokken stedebouwkundige uit te nodigen om alvast een visie te geven over Aeolus in het bouwplan.

Niet reageren, wil niet zeggen dat we de toekomst niet belangrijk vinden. Er wordt door velen op een heel positieve manier gedacht en gewerkt. Zo kan een low cost haven zeker blijven!
    En vergeet niet dat de weg naar de website door velen nog gemaakt moet worden.
    Alles heeft z’n tijd nodig.
    De afgelopen maanden zijn al veel initiatieven genomen en er staat voor 18 febr een discussie op de agenda.

We zijn best goed bezig! Chapeau!!

Groetjes, Annelies

4. rodney

Beste mensen,
    Ik zag dat we een goede monteur hebben rondlopen die diverse leden helpt bij problemen aan hun diesel motoren. Misschien idee om hem te vragen een avondje te vullen over dieselmotoren onderhoud / winterklaar / etc?