Zeiler van het Jaar Gala – Nieuwe hoofdcoach – Varen bij slecht zicht – Toertochten 2017

Ook in de wintermaanden veel watersport

Gepubliceerd op 25-11-2016

Al het nieuws uit de watersport in je mailbox! Met het Online Magazine van het Watersportverbond blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen in de watersport, met in deze editie meer over het Zeiler van het Jaar Gala, de nieuwe hoofdcoach van team Delta Lloyd, we geven tips bij varen met slecht zicht en je leest meer over toertochten voor volgend jaar. Ook informeren we je over de belangrijkste wijzigingen in regels voor wedstrijdzeilen, doen we verslag van de landelijke Kanodag en lees je meer over de petitie die twee kiters zijn gestart tegen zwerfvuil in zee.

Veel leesplezier: www.watersportverbondmagazine.nl

screen-shot-2016-11-28-at-14-53-05

Met hartelijke groet,

Maurice Leeser
Directeur Watersportverbond
Hoofdkantoor Watersportverbond
Wattbaan 31 – 49, 3439 ML Nieuwegein
T: (030) 751 37 00 E: info@watersportverbond.nl / I:www.watersporters.nl

Bedankt voor het lezen! Help mee onze site levendig te maken en geef uw reactie a.u.b?

Geef een reactie