Bekwaamheden van leden

De komende tijd is er weer aardig wat werk aan de winkel. Er komen vacatures in het verenigingsbestuur. Er is onderhoudswerk aan steigers. Er is huishoudelijk werk te doen (schoonmaken). De tuin vraagt permanent om onderhoud. Er is verfwerk te doen aan het clubgebouw. Ook kijk op administratief werk is nodig. Laten we ook informatie en ICT niet vergeten.  En 100 jaar feest staat op de agenda. Veel van jullie beschikken over bekwaamheden en handigheden. Om taken zinvol en evenredig te kunnen verdelen, is inzicht nodig is in de vraag wie wat kan en ook wie waar plezier in heeft, en/of wie wat zou willen leren. Vandaar dat het bestuur jullie per email vroeg om een documentje in te vullen, zodat we kunnen beschikken over een profiel per lid. Nog niet gedaan?

1 thought on “Bekwaamheden van leden