Parkeren…

Er zijn parkeervergunningen beschikbaar voor degenen die havendienst hebben en/of andere werkzaamheden dienen te verrichten in onze jachthaven.  Heb je een parkeerplek nodig op het parkeerterrein voor Aeolus neem dan schriftelijk contact op met onze penningmeester (bij voorkeur via Whatsapp of anders per email , zie ook onze ledenlijst voor tel. nr en emailadres op het ledengedeelte van deze site). We hebben enkel plek in de Vogelbuurt! (dus niet aan de Motorkade!). Zie ook het kaartje. Voor de klusdag zijn zeer beperkt parkeervergunningen beschikbaar. Heb je voor de klusdag een vergunning nodig, bijvoorbeeld omdat je voor de vereniging  moet rijden, of ben je slecht ter been vraag dan aan Henk de Hoog of Louis Klotz of er ruimte is. De penningmeester wijst de vergunningen niet toe op werkdagen en  bij evenementen. Later komt meer informatie op het ledengedeelte.